Gambrinus - Tienen

Restaurant name
Gambrinus
Location
Grote Markt 22, 3300, Tienen, Belgium
View Map
Contact number
016 81 14 17
E-mail address
Listed in categories
Restaurants
Franse
French restaurant
Gambrinus
Keuken Belgische
Show more
restaurant
Restaurant Gambrinus - Tienen
Location map
Company description
Restaurant Gambrinus - Tienen. Keuken: Belgische, Franse,Seizoensgebonden. Prijs: ± 30 EUR. Op de Grote Markt van Tienen, prachtig gesitueerd tussen het stadhuis en de O.L.V.-ten-Poelkerk, bevindt zich restaurant Gambrinus. Reeds van op de markt wordt elke lekkerbek verleid door grandeur van de façade en de imposante luchters die uitnodigen tot een bezoekje aan deze zaak.Dit verzorgde, authentieke restaurant met een moderne toets staat bekend om zijn vleesbereidingen maar de tijdelijke suggesties en huisspecialiteiten à la Scampi’s Gambrinus zorgen ervoor dat elke liefhebber van de klassieke Frans-Belgische keuken hier zijn smaak vindt. Elk gerecht wordt bereid met oog voor detail en de bijpassende salades mogen gerust omschreven worden als echte kunstwerken van de hand van de chef,  
Show more die enkel werkt met de meest verse ingrediënten.De gezellige eetzaal is opgebouwd rond de bar waardoor er knusse hoekjes ontstaan die de intieme sfeer alleen maar ten goede komen. Tel daarbij de vriendelijke bediening en charmante gastheer Koen en u begrijpt meteen waarom restaurant Gambrinus een van de trekpleisters van de Grote Markt is. Op zonnige dagen kan u van dit alles genieten van op het ruime terras vooraan de zaak.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Gambrinus or BelgiumYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on BelgiumYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP