Beau Jardin (Au) Restaurant

Restaurant name
Beau Jardin (Au) Restaurant
Location
Moeskroenstraat 700, 8930, Rekkem
View Map
Contact number
056 41 14 21
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Bij Au Beau Jardin is het er zalig vertoeven. De prachtige ligging en het ruime terras zorgen ervoor dat dit de ideale stopplaats is voor zowel wandelaars als fietsers. U geniet er van de uitgebreide kaart en de talrijke snacks. Voor de Orval liefhebbers is Au Beau Jardin zeker en vast een troef! De sympathieke zaakvoerder Dario is zowaar erkend als ambassadeur van deze trappist. Uw 'orvalleke' wordt zeker volgens de regels van de kunst geserveerd. In de namiddag kan je er ook steeds terecht voor overheerlijke roomijs, gebak, pannenkoeken, wafels, enz. Naast de brasserie verrast Au Beau Jardin u ook in het restaurant met verrukkelijke vleesgerechten van topkwaliteit en andere verfijnde suggesties. Naast het culinair genot staat deze horecazaak ook bekend om zijn gezellige inrichting en sfeer.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Beau Jardin (Au) Restaurant or BelgiumYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP