Crabbé M - Mechelen

Company name
Crabbé M
Location
Paardenkerkhofstraat 38, 2800, Mechelen, Belgium
View Map
Contact number
015 55 93 00
0472 57 14 49
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
In dit Huis van Eden wordt er veel aandacht besteed aan lenigheid van lichaam en geest. Door zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen, krijgen kinderen en volwassenen een beter inzicht in zichzelf, kunnen ze beter leren/werken, zijn ze evenwichtiger in hun omgang met anderen en staan ze steviger in het leven. De privé-sessies hebben een therapeutisch effect doordat de oefeningen specifiek aan de noden van je kind of van jezelf beantwoorden. Hierbij maken we gebruik van yoga maar er kunnen eveneens andere creatieve media aan te pas komen. Ook worden Reiki sessies op afspraak gegeven.Regelmatig worden workshops georganiseerd rond thema's zoals de ademhaling, pms & menopauze, burn-out, enz.Wil je op de hoogte gehouden worden van de verschillende activiteiten, laat me dan weten naar waar ik je het gratis eBook "De 7 Geheimen voor een Gelukkig Leven" mag sturen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Crabbé M or BelgiumYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on BelgiumYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP