MeShop

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
MeShop
Address
Hasseltsebaan 48/1 3940 Hechtel Belgium, Hasselt
Phone Number
+32 488 28 81 27
Working hours
Monday: 9:00 - 17:00  See All
Contact Person
MeShop
Establishment year 2022
Employees 6-10
Company manager Meshop

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from MeShop or BelgiumYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Description
Glam kenmerkt zich door een bescheiden aanbod aan specifieke behandelingen waarbij naaldtechnieken en peelings tot de kern behoren. Voor elke klant wordt een persoonlijk traject uitgestippeld om zo de beste resultaten te bekomen. De behandeling in het instituut is slechts één onderdeel van het stappenplan. 70% van het resultaat bekomt u zelf door het dagelijks gebruik van de huidverzorgingsproducten van Mesoestetic. Wij bekijken samen met u welke producten het meest geschikt zijn en stellen een persoonlijk behandelplan samen.

Onze webshop

Bij Glam werken wij enkel topmerken, hoofdzakelijk Mesoestetic!
In onze webshop verkopen wij de originele producten tegen de vastgestelde correcte prijzen en met de juiste productinformatie en gebruiksaanwijzing.

Het gezicht achter Glam

Nauwkeurigheid. Toewijding. Vakkennis.
Ellen Vermeulen heeft ruim tien jaar ervaring in de wereld van semi permanente make-up, huidverzorging én huidverbetering.
Huidverzorging is waar het bij Glam om gaat. Ellen wil enkel het beste voor haar klanten. Na grondig marktonderzoek vond zij haar weg naar Mesoestetic, een kwalitatief hoogstaand product dat huidverbetering hoog in het vaandel draagt.
Working hours
Monday:9:00 - 17:00
Tuesday:9:00 - 17:00
Wednesday:9:00 - 17:00
Thursday:9:00 - 17:00
Friday:9:00 - 17:00
Saturday:Closed
Sunday:Closed
Products & Services
Mesoestetic Mesoprotech® Mineral Matt Antiaging De formule van Mineral Matt Antiaging Fluid SPF50+ is een matte zonbescherming die enkel minerale filters bevat. deze is geschikt voor een gevoelige, gecombineerde en vette huid. De textuur zorgt voor...
Mesoestetic Bodyshock® Essential CreamSnel absorberende vochtinbrengende crème voor het lichaam die voor een onmiddellijk gevoel van frisheid en zachtheid zorgt. De formule combineert een complex van plantenextracten dat een regenererende...
Mesoestetic Bodyshock® Intensive MistBody mist met een intensieve werking geformuleerd met het hoogeffectieve [meso]adipoactive complex™ om vetophopingen op lokale zones zoals buik, dijen en heupen aan de pakken. De combinatie van ma...

Verified Business

MeShop - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: June 2022 - View Status


Related Companies to MeShop


Gilis Schoonheidsinstituut

Sint-Truidersteenweg 125 2-9, 3500, Hasselt

Time For Me

Plantenstraat 47-1, 3500, Hasselt

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on BelgiumYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP