Asbest Attest Aanvragen - Ghent

Asbest Attest Aanvragen
 • Verified
  Listing
 • Recentrly
  Updated
Company name
Asbest Attest Aanvragen
Location
Gontrode Heirweg 104, Ghent, Belgium
View Map
Contact number
0478948763
Working hours
 • Monday: 10:00 - 17:00
 • Tuesday: 10:00 - 17:00
 • Wednesday: 10:00 - 17:00
 • Thursday: 10:00 - 17:00
 • Friday: 10:00 - 17:00
 • Saturday: Closed
 • Sunday: Closed
Contact Person Karel
Establishment year 2022
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
Opmaak van het verplichte asbestinventarisatie attesten voor verkoop van uw woning. Asbest attest verplicht in Gent en Vlaanderen bij de verkoop van uw woning. Vandaag de dag zijn er immers veel verplichtingen als u uw woning verkoopt. Verkoopt u een woning of gebouw van voor 2001? Dan moet u als verkoper in Vlaanderen vanaf 23 november 2022 bij de verkoop verplicht een asbestattest afleveren aan de koper van uw woning.

Asbestattest-Aanvragen.be is een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van asbestattesten voor verkoop of schenking. Dit document is verplicht of aanbevolen voor de verkoop/schenking of verhuur van gebouwen die vóór 2001 gebouwd zijn in Vlaanderen. We geven inzicht in de aanwezigheid, de toestand en de veiligheid van asbest in een gebouw. Ook  
Show more zijn we lid van Tracimat om sloopopvolgingsplannen op te maken voor gebouwen en infrastructuur.

Asbestattest-Aanvragen.be biedt een snelle, professionele en voordelige service aan. U kunt online een offerte aanvragen via hun website. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen via de gegevens die u kunt vinden. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met u maken om de inspectie uit te voeren. Na de inspectie ontvangt u binnen 5 dagen het voorbeeld asbestattest per e-mail.

U kan bij ons ook terecht voor het aanvragen van  energieprestatiecertificaten (EPC), elektriciteitskeuringen en stookoliekeuringen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Asbest Attest Aanvragen or BelgiumYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Asbest Attest Aanvragen is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in
BACK TO TOP