LaserCollege - Hasselt

Verified
Listing
Company name
LaserCollege
Address
Burkweg 1 Zonhoven, Hasselt, Belgium
Phone number
0488428609
Mobile phone
0488428609
Working hours
Friday: 10:00 - 17:00  See All
Contact Person Raymond Schoeman
Establishment year 2011
Employees 1-5
Company manager Raymond Schoeman

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from LaserCollege or BelgiumYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Description
LaserCollege biedt trainingen aan op medische, esthetische en therapeutische lasers en andere op licht-gebaseerde apparatuur sinds 2003. We hebben online cursussen over verschillende onderwerpen. Deze zijn populair bij potentiële kopers van apparatuur om hen in staat te stellen een geïnformeerde beslissing te nemen over welke apparatuur ze moeten aanschaffen.

Wij zijn uniek als trainingsinstituut in de zin dat we niet ge-linked zijn en ook geen banden hebben met fabrikanten van laserapparatuur. Onze training is onbevooroordeeld en onze aanpak is wetenschappelijk gebaseerd. Veel van onze studenten zijn therapeuten die laserapparatuur hebben aangeschaft en vinden dat de, door de fabrikanten geleverde training en de protocollen die zij beschikbaar stellen, niet toereikend zijn om de behandelresultaten te bieden die voldoen aan de verwachtingen van de patiënt.

Onze ‘on-site’ training op de eigen apparatuur van onze klant heeft een drieledige aanpak. We bieden een theoretische achtergrond. We helpen om de optimale parameters voor verschillende behandelingen op de apparatuur vast te stellen. Verder leren we de therapeuten verschillende behandelingstechnieken aan.
Working hours
WeekdayTime
Monday:10:00 - 17:00
Tuesday:10:00 - 17:00
Wednesday:10:00 - 17:00
Thursday:10:00 - 17:00
Friday:10:00 - 17:00
Saturday:Closed
Sunday:Closed
Products & Services
Welke invloed heeft de Fitzpatrick huidtype? Het huidtype bepaald het begin fluence voor de eerste behandeling, zowel als de verhoging in fluence tussen behandelingen. Hiermee samen bepaald het ...
Geavanceerde Laserontharing Therapeut Cursus De cursus Geavanceerde Laserontharing Therapeut is voor de therapeut die zich wil specialiseren in laserontharing. Deze cursus richt zich alleen op ontharen. De cursus Geavanceerde Laseronthari...
Listed in keywords

Verified Business

The accuracy of the company profile for LaserCollege is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on January 2023

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on BelgiumYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP