InstaCrepi

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
InstaCrepi
Location
Mouterijstraat 4
View Map
Contact number
02 315 44 40
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 - 19:00
  • Tuesday: 08:00 - 19:00
  • Wednesday: 08:00 - 19:00
  • Thursday: 08:00 - 19:00
  • Friday: 08:00 - 19:00
  • Saturday: 10:00 - 19:00
  • Sunday: Closed
Contact Person Jeroen Impens
Establishment year 2023
Employees 26-50
E-mail address
Location map
Company description
InstaCrepi uit Meise is een toonaangevend expert op het vlak van crepi- en gevelisolatie. Met onze ervaring en klantgerichte aanpak zorgen wij voor energiezuinige maar vooral stijlvolle crepi afwerkingen.

De specialist in Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant voor het plaatsen van crepi en gevelisolatie. We streven ernaar de hoogste klantentevredenheid te bereiken door aandachtig te luisteren en u deskundig te adviseren voor al uw gevelrenovatie projecten. Bovendien leveren we enkel crepi maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen en budget. En dit allemaal binnen de afgesproken tijd en het gestelde budget, zonder toegevingen te doen op het gebied van kwaliteit. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van gevelbepleistering en  
Show more buitenmuurisolatie, of voor het onderhoud en herstellen van uw bestaande muurbepleistering? Dan bent u bij InstaCrepi aan het juiste adres. Samen kunnen we uw gebouw transformeren en voorzien van een duurzame en prachtige crepi gevel met kostenbesparende muurisolatie.

Gevelpleister en isolatie plaatsen

Is uw woning toe aan een frisse nieuwe gevel, of u wilt uw nieuwbouw voorzien van een moderne look?

Bij InstaCrepi kan u terecht voor al uw buitenmuurbepleistering projecten gaande van nieuwbouw tot renovatie. Met crepi geven wij uw buitengevels een prachtige uitstraling die ook nog eens beschermend werkt tegen vocht en andere weersinvloeden. Bovendien leent bepleistering zich perfect aan om uw muren langs de buitenkant te isoleren. U geniet dus van een optimaal woonklimaat en een lagere energiefactuur omdat koudebruggen zich niet kunnen vormen. Meer leren over de voordelen van gevelbepleistering in combinatie met isolatie? Lees dan onze blogpost: ‘crepi in combinatie met gevelisolatie: een match made in heaven!’

InstaCrepi is de expert in buitenpleisterwerk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen en het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Gevelpleister onderhoud

De kleur van uw buitenpleiserwerk is wat grouw geworden? Of wilt u simpelweg uw crepi gevel een solide beschermlaag geven? Ook voor crepi onderhoud bent u bij InstaCrepi aan het juiste adres. Meer leren over onderhoudstips voor een prachtige, witte crepi gevel?

Verven

Met crepi verf ziet je crepi gevel er als nieuw uit. Je hebt de keuze uit verschillende verfsoorten en heel wat RAL-kleuren. In geval van lichte vochtproblemen kan u ook opteren voor vochtafwerende verf.

Zelfreinigende coating

Met Lotusan coating wordt je crepi gevel reinigen verleden tijd! Door deze toplaag bovenop de crepi, reinigt de gevel zichzelf én voorkom je mosgroei en schade aan je gevel.

De speciale microstructuur van de verf zorgt ervoor dat vuildeeltjes zich moeilijker kunnen hechten aan de crepi gevel. Afrollende regendruppels nemen de vuildeeltjes vervolgens met zich mee. De regendruppels dringen dus niet in je gevel, maar parelen er gewoon af. Dit principe is volledig geïnspireerd op de Lotusplant. Hun bijzondere microstructuur houdt de blaadjes van deze plant altijd droog en schoon.

Gevelbepleistering herstellen

Is uw gevel reeds bepleisterd, maar zijn er na verloop van tijd kleine beschadigingen in de bepleistering ontstaan? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het goede adres. Naast het aanbrengen van geheel nieuwe gevelbepleistering, kunnen wij ook voorzien in schadeherstel en reparatie van reeds aangebrachte crepi. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er binnen no-time weer als nieuw uitziet, zonder enige waarneembare verschillen in kleur, vorm en textuur.

Over het algemeen biedt een solide aannemer tien jaar garantie op buitenpleisterwerk. Indien de schade aan uw gevel niet aan uw eigen schuld te wijten is, dan kunt u aanspraak maken op deze garantie.

Is de periode echter al verlopen, of heeft u geen garantie? Dan schiet InstaCrepi u graag te hulp. Samen met u bekijken we de schade, waarna wij u kunnen uitleggen wat de meest effectieve en kostenbesparende methode is om uw gevel te herstellen.

Products & Services (3)

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from InstaCrepi or BelgiumYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for InstaCrepi is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in
BACK TO TOP