Il Mondo Di Miccoli

Restaurant name
Il Mondo Di Miccoli
Location
Baron de Gieylaan 112, 9840, De Pinte
View Map
Contact number
09 222 23 75
Listed in categories
Restaurants
De Pinte
Il Mondo Di Miccoli
Italian restaurant
Keuken Italiaanse
Show more
restaurant
Restaurant Il Mondo Di Miccoli - De Pinte
Location map
Company description
Restaurant Il Mondo Di Miccoli - De Pinte. Keuken: Italiaanse. Prijs: ± 60 EUR. Il Mondo Di Miccoli mag zich trots dé culinaire hotspot van De Pinte noemen. De Italiaanse chef en zaakvoerder Carlo Miccoli laat u samen met zijn vrouw Jasmine kennismaken met een gastronomische Italiaanse keuken in een eigentijds-chic interieur. De intieme sfeerverlichting en de houten vloeren en tafels en zorgen voor een uiterst gezellige en warme sfeer. Het restaurant staat vooral bekend om zijn heerlijke specialiteiten: de tortelloni Alfredo, de gegrilde gamba's en de gerechten met truffel en la tagliata bezorgden reeds talloze klanten een gastronomische glimlach van oor tot oor. Dat succes ging niet onopgemerkt voorbij: Il Mondo di Miccoli werd door het maandblad Culinaire Ambiance uitgeroepen tot  
Show more derde beste restaurant van Vlaanderen en kreeg heel wat eervolle vermeldingen in de media. De wijnkaart biedt een gevarieerde selectie Italiaanse kwaliteitswijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een vriendelijke en professionele bediening maakt het plaatje compleet. Er is bovendien een zaaltje beschikbaar van 8 tot 12 personen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Il Mondo Di Miccoli or BelgiumYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP